skaniai ir paprastai

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „skaniai ir paprastai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „skaniai ir paprastai“.

Lietuviški kopūstai kimči su naminiais žuvų piršteliais: neįprasti skoniai nustebins paprastumu

Norint paįvairinti įprastus patiekalus, puikus būdas tą padaryti yra išbandant tolimų pasaulio šalių virtuvių valgius. Virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis laidoje „Skaniai ir paprastai“ žuvų pirštelių receptą paįvairino tolimos Pietų Korėjos skoniais – parodė, kaip pasigaminti žymųjį korėjiečių patiekalą kimči.
2023-09-10

Pasidalino paprastu, bet labai gardžiu receptu: šis tuno užtepas abejingų nepaliks

Kai norisi paprastai, tačiau nekasdieniškai pasigaminti tuną, virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis skuba į pagalbą. TV3 laidoje „Skaniai ir paprastai“ žymus šefas parodė, kaip greitai ir su mažai ingredientų pasigaminti tuno užtepą, kuris savo skoniu nustebins visus išalkusius. Receptas neužims daug laiko, o ir patiekti jį nesudėtinga – geriausia užkandį valgyti su traškia duona.
2023-08-13

Atskleidė skaniausios traškios vištienos receptą: paprasta ir labai skanu

Kai norisi greitai, bet tikrai skaniai pavalgyti, virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis skuba į pagalbą. TV3 laidoje „Skaniai ir paprastai“ žymus šefas pasidalino lengvu, bet išbandyti vertu traškios vištienos receptu su padažu. Šis derinys abejingų nepaiks, o vištienos juostelės bus tokio traškumo, kad bekandant girdės ir kaimynas. Traškios vištienos juostelės 4 vnt.
2023-08-12

Gardus pyragas su persikais: vienas ingredientas jus nustebins

Norisi skanaus ir tuo pačiu gaivaus, vasariško deserto? Virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis laidoje „Skaniai ir paprastai“ dalinasi paprastu, bet fantastiško skonio pyrago su persikais receptu. Šis desertas pasižymi tikra skonių jūra, nes pyragą pagardina neįprastas ingredientas – bri sūris. Pyragui reikės: 1 pak. (~450g) filo tešlos; ~200 g lydyto sviesto; 3–4 vnt. gerai prinokusių persikų; ~250 g bri sūrio; 2 vnt.
2023-07-23

Atskleidė, kaip iškepti sultingą vištieną: tam pasitarnaus šis vaisius

Pagaminti sultingą vištieną – dažnu atveju yra iššūkis, nes ji būna perkepusi ir sausa. Tačiau virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis TV3 laidoje „Skaniai ir paprastai“ atskleidžia būdą, kuris padės iškepti pačią sultingiausią vištieną. Kulinaras taip pat pateikia gardų vištienos iešmelių receptą, kurį galite pabandyti, kai norite kažko skanaus, bet paprasto. Laidoje G. Endriukaitis teigia, kad vienas stebuklingas vaisius – ananasas – padės vištienai suteikti sultingumo.
2023-07-22

Kai norisi skaniai ir paprastai: šie sumuštiniai su lašiša nustebins jūsų skonio receptorius

Karštą vasaros dieną norisi kažko lengvo, greitai pagaminamo ir labai skanaus? Sumuštiniai su lašiša yra būtent tai! Virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis TV3 laidoje „Skaniai ir paprastai“ pasidalino nesudėtingu, bet skonių jūra pasižyminčiu sumuštinių receptu.
2023-07-08

Skonių jūra ant jūsų stalo: toks derinys gali nustebinti ne vieną

Kai už lango lepina šilti orai, dažniausiai norisi lengvo ir gaivaus maisto. Kulinarinės laidos „Skaniai ir paprastai“ virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis dalinasi itin paprastu, tačiau skonių jūra pasižyminčiu receptu – kaip pasigaminti purų olandišką blynelį su sultingomis salotomis ir chorizo gabalėliais. Šiam patiekalui jums reikės: 150 g kepamųjų chorizo dešrelių; 4 vnt.
2023-07-06

Sukurtas dalintis, bet tiks ir vienam: penkių sūrių pyrago receptas

Paskutinei laidos „Skaniai ir paprastai“ sezono laidai virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis nusiteikė šventiškai ir parodė, kaip pagaminti patiekalą, kuris pukiai tinka dalintis. Tai – traškus ir sodraus skonio penkių sūrių pyragas. Patiekalui paruošti reikės: 1. 250 g mocarelos sūrio; 2. 125 g čederio sūrio; 3. 125 g gouda sūrio; 4. 200 g feta sūrio; 5. 200 g kreminio sūrio; 6. 1 ½ š. kvietinių miltų; 7. ½ štl.
2022-09-03

Pagardinkite vištienos sparnelius šiais padažais – patenkins kiekvieno skonį

Panašu, kad kepti vištienos sparneliai yra vienas populiariausių patiekalų, kuriam nereikia ypatingų pastangų. Laidos „Skaniai ir paprastai“ virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis pademonstravo, kaip iškepti traškius ir sultingus sparnelius ir parodė 3 skirtingų padažų receptus, kurie patenkins kiekvieno skonį.
2022-08-21

Sužavės net žalios žuvies skeptikus – traškių ryžių ir lašišos tartaro užkandis

Kulinarinės laidos „Skaniai ir paprastai“ vedėjas Gediminas Endriukaitis šį kartą palepino visus traškių gardėsių mėgėjus. Virtuvės šefas parodė, kaip pasigaminti itin paprastą traškių ryžių ir lašišos tartaro užkandį, kuris sužavės net nemėgstančius žalios žuvies.
2022-08-20
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų