REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šviežias ir purus beigelis yra tobulas valgyti su bet kuo, o ji pasigaminti nėra taip sunku. Bent jau taip atrodo laidos „Skaniai ir paprastai“ šefui Gediminui Endriukaičiui, kuris parodė, kaip patiems pasigaminti beigelius. Tiesa, virtuvės šefas nusprendė beigelius pagardinti rūkyta lašiša ir kreminiu sūriu.

Šviežias ir purus beigelis yra tobulas valgyti su bet kuo, o ji pasigaminti nėra taip sunku. Bent jau taip atrodo laidos „Skaniai ir paprastai“ šefui Gediminui Endriukaičiui, kuris parodė, kaip patiems pasigaminti beigelius. Tiesa, virtuvės šefas nusprendė beigelius pagardinti rūkyta lašiša ir kreminiu sūriu.

REKLAMA

Viskam pasigaminti Jums reikės:

1. 600g kvietinių miltų

2. ~3g sausų mielių

3. 1 šaukšto medaus

4. 315ml vandens

5. 1 šaukštelio druskos

6. 2-3 šaukštų tyro alyvuogių aliejaus

7. Vandens virimui

8. 1,5 šaukšto medaus

9. Sezamo (ar kokių nors kitų) sėklų

10. 5 šaukštų kreminio sūrio

11. 1 šaukšto krienų

12. 1 ilgavaisio agurko

13. 0,5 šaukštelio druskos

14. Rūkytos lašišos

Kaip pasigaminti beigelius žiūrėkite vaizdo siužete, esančiame straipsnio pradžioje.

Laidą „Skaniai ir paprastai“ žiūrėkite kiekvieną šeštadienį 9:00 per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ IR DAUGIAU RECEPTŲ RASITE ČIA:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų