REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Norint paįvairinti įprastus patiekalus, puikus būdas tą padaryti yra išbandant tolimų pasaulio šalių virtuvių valgius. Virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis laidoje „Skaniai ir paprastai“ žuvų pirštelių receptą paįvairino tolimos Pietų Korėjos skoniais – parodė, kaip pasigaminti žymųjį korėjiečių patiekalą kimči.

Norint paįvairinti įprastus patiekalus, puikus būdas tą padaryti yra išbandant tolimų pasaulio šalių virtuvių valgius. Virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis laidoje „Skaniai ir paprastai“ žuvų pirštelių receptą paįvairino tolimos Pietų Korėjos skoniais – parodė, kaip pasigaminti žymųjį korėjiečių patiekalą kimči.

REKLAMA

Lietuviško kopūsto kimči reikės:

700 g gūžinio kopūsto

500 ml vandens

2 šaukštų druskos

2 šaukštų Korėjietiškų čili dribsnių „gochugaru“

1 šaukšto cukraus

2 šaukštų ryžių acto

1 šaukšto žuvies padažo

1 šaukšto tarkuoto šviežio česnako

1 šaukštelio tarkuoto imbiero

Pusės stiklinės vandens

Žuvies piršteliams reikės:

1 kg žuvies file

Ryžių popieriaus lakštų

Žiupsnelio druskos

Žiupsnelio šviežiai maltų juodųjų pipirų

1 žaliosios citrinos žievelės

1 žaliosios citrinos sulčių

2 šaukštų sojos padažo

2 šaukštų medaus

Gaminimo eigą pamatykite vaizdo įraše recepto pradžioje.

Laidą „Skaniai ir paprastai“ žiūrėkite kiekvieną šeštadienį 09:00 val. per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:

Straipsnis parengtas pagal TV3 televizijos laidą „Skaniai ir paprastai“.

tv3.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų