REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Net jei nepavyksta nuvažiuoti prie jūros, pajūrio virtuvę galite atkurti tiesiog savo namuose. Kulinarinės laidos „Skaniai ir paprastai“ virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis parodė, kaip paprastai pačiam išrūkyti žuvį.

Net jei nepavyksta nuvažiuoti prie jūros, pajūrio virtuvę galite atkurti tiesiog savo namuose. Kulinarinės laidos „Skaniai ir paprastai“ virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis parodė, kaip paprastai pačiam išrūkyti žuvį.

REKLAMA

Patiekalui pagaminti reikės:

1. 1 vnt. lašišos file;

2. 100 g druskos;

3. 100 g rudojo Muscovado cukraus;

4. 50 g balzaminio acto;

5. 50 g angliškų garstyčių;

6. 50 g klevų sirupo;

7. 2 šaukštų prieskonių mišinio „Ras el hanout“;

8. Žaliosios salotos;

9. 2 šaukštų klevų sirupo;

10. ½ citrinos sulčių;

11. 2-3 šaukštų tyro alyvuogių aliejaus;

12. Žiupsnelio druskos;

13. Žiupsnelio šviežiai maltų juodųjų pipirų.

Kaip rūkyti žuvį, žiūrėkite vaizdo siužete, esančiame straipsnio pradžioje.

Laidą „Skaniai ir paprastai“ žiūrėkite kiekvieną šeštadienį 9:00 per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų