REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kulinarinės laidos „Skaniai ir paprastai“ virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis atskleidė, kad neįsivaizduoja pajūrio be šviežiai išrūkytos žuvies. Šį skonį jis perkelė ir ant pusryčių stalo, ir pademonstravo, kaip pasigaminti omletą su rūkyta žuvimi.

Kulinarinės laidos „Skaniai ir paprastai“ virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis atskleidė, kad neįsivaizduoja pajūrio be šviežiai išrūkytos žuvies. Šį skonį jis perkelė ir ant pusryčių stalo, ir pademonstravo, kaip pasigaminti omletą su rūkyta žuvimi.

REKLAMA

Patiekalui pagaminti reikės:

1. Apie 250 g karšto rūkymo žuvies;

2, 200 ml pieno;

3. 200 ml grietinėlės;

4. 2 vnt. lauro lapų;

5. 40 g sviesto;

6. 2 šaukštų kvietinių miltų;

7. 1 šaukštelio angliškų garstyčių;

8. 1 šaukšto tarkuoto parmezano sūrio;

9. Žiupsnelio druskos;

10. 2 šaukštų sviesto;

11. 6 kiaušinių;

12. Keletos riekių Jūsų mėgstamos duonos;

13. Šviežių žaliųjų salotų.

Kaip gaminti omletą, žiūrėkite vaizdo siužete, esančiame straipsnio pradžioje.

Laidą „Skaniai ir paprastai“ žiūrėkite kiekvieną šeštadienį 9:00 per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų