• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Labai gardus patiekalas, lengvai ir greitai pagaminamas. Patiks visiems, net ir išrankiausiems gurmanams!

REKLAMA
REKLAMA

Jums reikės: 1 česnakas, 200 gr grietinės, 1 paprika, 1 indelis konservuotų pievagrybių, 1 poras, 300 gr ryžių, 1 kg vištienos filė, 2 šaukštai vištienos prieskonių.



Paruošimas


Kubeliais supjaustytus vištienos filė gabaliukus suberiame į aliejuje įkaitintą keptuvę ir pakepiname kelias minutes. Suberiame vištienos prieskonius, uždengiame keptuvę dangčiu ir kepame ~15min.

REKLAMA

Per tą laiką gabaliukais supjaustome papriką, pievagrybius, su česnakine trintuve susmulkiname česnakus, smulkiai supjaustome porą. Viską suberiame į keptuvėje apkepintą vištieną, įpilame truputį virinto vandens, uždengiame dangčiu keptuvę ir troškiname vištieną dar 10 minučių.

Galiausiai įpilame grietinę ir troškiname vištieną dar 5 minutes. Garnyrui išverdame ryžius. Patiekalui paskaninti papjaustome agurko, pomidoro, paprikos, patiekalą galime papuošti salotų lapais. Ant ryžių galime užbarstyti smulkintų krapų, petražolių arba tiesiog paskaninti pomidorų padažu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų