• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai kas subtilaus, bet kartu labai paprasto.

2 porcijoms reikės:

100 gr. lašišos;

1 didelio greipfruto;

1 avokado.

Viską susmulkiname ir užpilame padažu iš 1 a.š. medaus, 1 a.š. garstyčių, 1 a.š. sojos padažo, 1 a.š. vyno acto arba citrinos sulčių. Padažą labai skanu pagardinti trupučių šviežio imbiero. Padažo nepadauginkite, nes nemažai sulčių išskirs ir greipfrutas.

Svarbiausia - pateikimas. Siūlau viską gražiai sudėti į indelį, truputį paspausti ir apversti į lėkštę. Papuošti citrinos griežinėliu ir lašišos "rožele". Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų