• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jums reikės:

Jums reikės:

REKLAMA

500 gramų miltų

250 gramų cukraus

3 kiaušinių

150 gramų sviesto ar margarino

1 a.š. sodos

tarkuotos citrinos žievelės (nebūtina)

500 gramų tirštos rūgščios uogienės.

REKLAMA
REKLAMA

Paruošimas:

Ištirpinkite sviestą ir jame išsukite cukrų ir kiaušinius. Suberkite miltus, sodą, citrinos žievelę ir gerai išmaišykite. Tešlą palikite šaldiklyje bent pusvalandžiui.

Į skardą stambiai sutarkuokite pusę tešlos. Tepkite rūgščios uogienės ir vėl tarkuokite likusią tešlą. Šalia ar vietoj uogienės galima dėti ir kaimiškos varškės, sutrintos su kiaušiniu, trupučiu cukraus, sluoksnį. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų