• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tobulas aštrumo ir švelnumo derinys.



Trumpai

Tobulas aštrumo ir švelnumo derinys.



Trumpai

REKLAMA

400 g. vištienos krūtinėlės;

1 mėlynasis svogūnas;

0,5 skiltelės česnako;

1 paprika;

1 valgomasis šaukštas levandų medaus;

2 šaukštai pomidorų padažo;

1/4 čili paprikos;

Prieskoniai: indijos karis, mėsos prieskoniai;

200 g. basmati ryžių.



Paruošimas

Supjaustyti vištienos krūtinėlę kūbeliais ir sudėti į paprastą puodą. Užberti mėsos ir indijos kario prieskonių pagal nuožiūrą ir išmaišyti su rankomis. Tada smulkiai supjaustyti 1 mėlyną svogūną, taip pat viena raudonąją papriką supjaustyti grežinėliais. Viską sudėti į vieną puodą su vištiena ir pradėti maišyti, maišant įdėti vieną šaukštą levandų medaus ir 1/4 smulkiai supjaustyto čili pipiro, prieš dedant į troškintuvę viską gerai išmaišyti.

REKLAMA
REKLAMA

Troškintuvėje įpilti nedaug aliejaus (alyvuogių), įdėti visą paruoštą "mišrainę" į troškintuvę ir apie 30 min. palikti ant silpnos ugnies.

Tada išvirti basmati ryžius (200 g.) ant labai silpnos ugnies virti 20-25 min, tada ryžiai bus nesulipę.

Tuomet dedame į lėkštę ir mėgaujamės skoniu. Galima šalia pasipjaustyti pomidoro, jei tik norite..

Vištienos skonis labai švelnus, bet kartu ir aštrus.



Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų