• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jums reikės:

Jums reikės:

REKLAMA

400 gramų pangasijos filė

1 obuolio

1 šaukštas kvietinių miltų

druskos

1 šaukšto aliejaus

1 šaukštelio cinamono

pusės stiklinės grietinėlės

Paruošimas:

Obuolį supjaustykite  žiedais, išimkite sėklas. Vieną pangasijos pusę pabarstykite miltais. Į įkaitintą aliejų sudėkite žuvį miltuota  puse, pakepkite 4 min.  ir apverski.

Tada žuvies ant viršaus sudėkite obuolius, pabarstykite cinamonu ir druska, užpilkite grietinėle, uždenkite ir troškinkite 25 min.

Retkarčiais palaistykite  žuvį grietinėle.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų