• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atsižvelgiant į veislę, bulves galima ruošti įvairiais būdais. Miltingas bulves labiau tinka kepti keptuvėje, orkaitėje arba iš jų gaminti bulvių  košę, o mažiau miltingas - virti.

REKLAMA
REKLAMA

Šiam patiekalui reikės:


5 pieniškos dešrelės, 500 g bulvių, 1/2 stiklinės miltų, 1 kiaušinis, aliejaus, petražolių ir krapų šakelių, druskos, 2 pomidorai.

REKLAMA

Nuluptas bulves išverdame, pertriname per sietelį, supilame miltus, įmušame kiaušinį, įdedame druskos. Iš gautos tešlos lipdome morkas ir apkepame gruzdintuvėje, kol pasidengs gelsva luobele. Išimame ir padedame ant servetėlės, kad nuvarvėtų riebalai. Kai atvės, į galus įsmeigiame petražolių arba krapų šakelių. Dešreles perpjauname pusiau, įpjauname jų galus ir apkepame gruzdintuvėje. Viską sudedame į lėkštę ir pateikiame su pomidorais ar kitomis daržovėmis.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų