- Bulvės, 4 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Voveraitės, 100 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Grietinė, liesesnė, 1 stiklinė
- Sultinys, 1 stiklinė
- Mėsa, 200 gramų
- Pomidorai, 2 vienetai
Gaminimas:
Bulves supjaustome kubeliais, apibarstyti druska, įpilti truputį aliejaus, apmaišyti ir sudėti į kepimo indą. Dedam į karštą orkaitę, kad truputį apkeptų. Tuo tarpu pasiruošiam užpilą. Ant keptuves pakepinam juostelėm papjaustytą mėsą (aš naudojau vištieną, bet galite ir kokios turite) tarkuotą morką, voveraites, kubeliais supjaustytus pomidorus. Pagardinam prieskoniais. Viską kepinam keletą minučių, kad suminkštėtų, bet iki galo neiškeptų, pabaigoje užpilam sultinio, apmaišom. Ir viską užpilam ant jau apkeptų bulvių. Ir viską kepam apie 15-20 min. Kiaušinius išplakam kartu su grietine ir viską užpilam ant užkelpėlės ir dar pakepam keletą minučių.
REKLAMA