REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Princas Philipas, Meghan Markle ir princas Harry (nuotr. SCANPIX)

Kai 2020 metų pradžioje princas Harry ir jo mylimoji Meghan Markle paskelbė, kad atsisako karališkųjų titulų ir ketina savo gyvenimą tęsti JAV, tai sukrėtė ne tik jų gerbėjus, bet ir visą karališkąją šeimą.

4

Kai 2020 metų pradžioje princas Harry ir jo mylimoji Meghan Markle paskelbė, kad atsisako karališkųjų titulų ir ketina savo gyvenimą tęsti JAV, tai sukrėtė ne tik jų gerbėjus, bet ir visą karališkąją šeimą.

REKLAMA

O vienas šeimos narys, kaip teigia ekspertai, nuo poros išvis nusisuko.

Karališkosios šeimos ekspertė Ingrid Seward užsienio žiniasklaidai teigė, kad karalienė tąkart patyrė šoką, tačiau jos vyras, princas Philipas, naujienas priėmė ne ką geriau.

Anot jos, princas nuo Meghan ir Harry nusigręžė, mat buvo įsitikinęs, kad į jos patarimus niekas nesureagavo – visa tai atsimušė tarsi į sieną.

Seward teigimu, princas Philipas Meghan žavėjosi ir stengėsi, kad tarp kitų šeimos narių ji jaustųsi taip, tarsi namuose, mat jis ypatingai gerai suprato, ką reiškia vieną dieną būti paprastu žmogumi, o kitą – jau karališkosios šeimos dalimi. 

REKLAMA
REKLAMA

Deja, Meghan ir Harry sprendimas pasitraukti iš karališkosios šeimos jam paliko saldžiarūgštį skonį. „Philipui, kurias savo visą egzistenciją supranta kaip pasišventinimą pareigai, pasirodė, kad jis visa tai metė dėl išsiskyrusios amerikietės. Panašiai, kaip Edwardas VIII atsisakė karūnos, jog vestų Wallis Simpson 1936-aisiais“, – tikino I. Seward.

REKLAMA

Negana to, princas Philipas pasibaisėjo faktu, kaip pora šias žinias pranešė šeimai, o svarbiausia – karalienei. Teigiama, kad visi karališkosios šeimos nariai apie Harry ir Meghan sprendimą sužinojo likus 10 minučių iki tol, kol naujienos buvo paviešintos ir žiniasklaidai.

Anot I. Seward, princui Philipui monarchija yra pati svarbiausia, todėl jis kurį laiką negalėjo suprasti, kodėl Meghan nemetė savo aktorės karjeros ir nepradėjo remti Harry taip, kaip kadaise padarė jis, kai dėl karalienės metė savo darbą jūrų karinėse pajėgose.

Negana to, princas Philipas iki šiol negali suvokti, kaip tokį sprendimą – pasitraukti iš karališkosios šeimos – galėjo priimti ir pats Harry. O štai dabar princas Philipas apskritai atsisako veltis į šią situaciją. 

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad neseniai žiniasklaidoje buvo pasirodę ir daugiau informacijos apie tai, koks princas Philipas buvo anksčiau.

Kaip teigė Dickie Arbiter, kuris šiuo metu yra karališkosios šeimos ekspertas, princas Philipas visuomet buvo žmonių žmogus, mėgo susibūrimus, dažnai juokaudavo. Anot eksperto, su juo dirbti buvo tiesiog puiku.

„Jei praeidamas išgirsdavai triukšmingą juoką, dažniausiai princas Philipas būdavo apsuptas būrio moterų – jis visuomet su jomis kalbėdavo ir juokaudavo“, – sakė D. Artiber.

Negana to, anot specialisto, jei kokiuose nors karališkuose susitikimuose būdavo vaikų, princas visuomet dėl jų stengdavosi kur kas labiau, nei kiti – jam norėdavosi, kad net ir vaikai neliktų nuošalyje, būtų apdovanoti dėmesiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taip pat jis visuomet eidavo atsilikęs 50 metrų nuo karalienės. „Jis perkeldavo vaikus per barjerą, paimdavo jų rankas, nusivesdavo link karalienės, kad šie jai galėtų įteikti gėles, ir grąžindavo juos atgal jų mamoms“, – prisiminė buvęs viešųjų ryšių atstovas.

Negana to, anot specialisto, dabar, karantino metu, kai laiką kartu su karaliene leidžia Windsor pilyje, jiedu gali pabūti daug ilgiau ir kokybiškiau, nei galėdavo anksčiau, kai aktyviai dirbdavo.

„Tai ilgiausias laikas, kurį jie kada nors yra praleidę po vienu stogu. Tačiau kartu tai galimybė jiems ir vėl atnaujinti ryšius“, – dar anksčiau pastebėjo ir kitas ekspertas.

Primename, kad princas Philipas ir karalienė vedę jau 73 metus. Vis dėlto kai išėjo į pensiją, princas didžiąją laiko dalį leisdavo fermoje, esančiame Sandringhame, kuri yra už 100 mylių nuo Buckinghamo rūmų, kuriuose visuomet būdavo karalienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų