REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Luminor“ bankas Lietuvoje informuoja, kad dėl „Luminor|Nordea“ klientų perkėlimo į vieningą sistemą birželio 27-28 dienomis neveiks kai kurios banko paslaugos.

„Luminor“ bankas Lietuvoje informuoja, kad dėl „Luminor|Nordea“ klientų perkėlimo į vieningą sistemą birželio 27-28 dienomis neveiks kai kurios banko paslaugos.

REKLAMA

Bankas prašo savo klientų būti atidiems ir atkreipti dėmesį, kada ir kokios paslaugos nebus teikiamos ir rekomenduoja visus būtinus mokėjimus atlikti iš anksto, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Nors dauguma paslaugų klientams bus neprieinamos tik 1-2 dienas, bankas pataria visus būtinus mokėjimus atlikti iki birželio 26 dienos, 13 valandos. Buvusiems „Nordea“ klientams, kurių duomenys bus perkeliami į vieningą sistemą, rekomenduojama paskutinį birželio savaitgalį turėti grynųjų pinigų.    

Iš viso į vieningą sistemą bankas vienu kartu perkels net 50 tūkst. buvusių „Nordea“ klientų. Didžiausi pokyčiai klientams bus tokie: „MasterCard“ ar „Maestro“ kortelės keičiamos į  „Visa“ korteles, prie interneto banko reikės jungtis Smart-ID, mobiliuoju parašu arba kodų generatoriumi, jeigu klientas jį turi. Sąskaitų numeriai nesikeičia.

REKLAMA
REKLAMA

Perkėlimo darbai turės mažiau įtakos „Luminor“ klientams, kurių duomenys į vieningą sistemą jau buvo perkelti anksčiau. Klientai, turintys aktyvias „Visa“ korteles, galės naudotis bankomatais ir atsiskaityti jomis visuose prekybos taškuose (parduotuvėse, restoranuose, degalinėse ir t.t.), tačiau mokėjimai šiomis kortelėmis el. parduotuvėse bus iš dalies apriboti.

REKLAMA

Bankas rekomenduoja buvusiems „Nordea“ klientams išsiimti grynųjų prieš paskutinį birželio savaitgalį – „MasterCard“ ir „Maestro“ kortelės bus užblokuotos nuo penktadienio vakaro, o jau nuo šeštadienio popietės klientai galės naudotis naujosiomis „Visa“ kortelėmis, kurios jiems jau yra pristatytos balandžio-gegužės mėnesiais.

Kuomet paslaugos bus vėl prieinamos, į vieningą sistemą perkelti vartotojai pradės naudotis „LuminorIDNB“ interneto banku ir mobiliąja programėle bei naujai išduotomis „Visa“ kortelėmis. Svarbu atkreipti dėmesį, kad tarptautiniams mokėjimams bus naudojamas naujas SWIFT/BIC kodas – AGBLLT2X. 

Visą paskutinį birželio savaitgalį, kuomet vyks perkėlimo darbai, veiks „Luminor“ skambučių centras – 1608.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų