REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Meghan Markle ir princas Harry su sūnumi Archie (tv3.lt fotomontažas)

Į Los Andželą gyventi išsikėlę princas Harry ir jo mylimoji Meghan Markle pastaruoju metu išgyveno ne pačias lengviausias akimirkas – buvo iškilusi grėsmė jų ir jų vaikelio Archie saugumui. 

6

Į Los Andželą gyventi išsikėlę princas Harry ir jo mylimoji Meghan Markle pastaruoju metu išgyveno ne pačias lengviausias akimirkas – buvo iškilusi grėsmė jų ir jų vaikelio Archie saugumui. 

REKLAMA

Vis dėlto nepaisant to, jiedu stengiasi nepraleisti gražiausių šeimos akimirkų, o artimas poros šaltinis apie visa tai plačiau papasakojo užsienio žiniasklaidai.

Vienerių metų gimtadienį neseniai atšventęs berniukas jau kalba, o pirmieji jo žodžiai – ganėtinai įspūdingi. „Jis moka jau kelis žodžius, kaip „mama“, „tėtis“, „knyga“, „šuo“. Jis labai mėgsta žaisti slėpynes ir statyti įvairius statinius iš kaladėlių“, – pasakojo šaltinis.

Tiesa, pora itin bando saugoti Archie privatumą, todėl su juo į viešumą dažniausiai neina – buvo čia pasirodę vos kelis kartus. Nepaisant to, per Archie gimtadienį princas ir Meghan pasidalijo mielu vaizdo įrašu, kuriame aktorė su sūnumi kartu skaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad praėjusią savaitę pranešta, jog virš poros gyvenamosios vietos nuolat skraido dronai, kurie užfiksuoja privačias jų gyvenimo akimirkas.

REKLAMA

„Jie mato, kaip dronai nuolat skrenda į juos, ir spėja, kad juos valdo fotografai, tačiau negali nieko teigti. Per vestuves Meghan sulaukė daugybės rasistinių mirties grasinimų, todėl teroro grėsmė jiems yra labai reali. Tačiau nepaisant to, pabandykite įsivaizduoti save jų vietoje, kaip jaustumėtės jūs? Jei dronai skraidytų aplink jūsų galvą tada, kai bandote pažaisti su savo sūnumi?“ – sakė šaltinis.

Negana to, paskutinįkart minėti dronai netgi užfiksavo nuotraukas, kuriose matomas ir jų sūnus. Nusprendę nieko nelaukti, Harry ir Meghan pasamdė „A“ lygio saugumo tarnybą. Tiesa, minėta tarnyba nemenkai pakratys jų kišenes, mat jos kaina vienai dienai siekia beveik 8 tūkst. eurų. 

REKLAMA
REKLAMA

Kaip rašoma užsienio žiniasklaidoje, minėtos tarnybos darbuotojai dirba tokioms žvaigždėms, kaip Tomas Hanksas, Madonna, Cher ar net Ronaldui Reaganui.

Apie tokį pasirūpinimą savo sauga jiedu galvojo jau anksčiau – vos tik persikėlė gyventi į Los Andželą, Tylerio Perry milijardo vertės namą, kuriame yra apsistoję laikinai – iki kol susiras sau mielą gyvenamąją vietą. Deja, nepaisant didžiulės prabangos, saugumo iki galo čia pasirūpinta nėra.

Visai neseniai M. Markle buvo užfiksuota prie baseino, kai žaidė kartu su sūnumi. „Atrodo, kad žmonės pamiršta, jog jie taip pat tikri žmonės. Tai – reali šeima. Jie neprašo jokio specialaus elgesio. Paprasčiausiai jie nori saugumo savo namuose, kuris būtų gerbtinas“, – pridėjo šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų