REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį pirmadienio vakarą žiniasklaidą pasiekė liūdna žinia – sulaukęs vos 45 metų, mirė žimomas TV veidas bei humoristas Vitalijus Cololo.

Šį pirmadienio vakarą žiniasklaidą pasiekė liūdna žinia – sulaukęs vos 45 metų, mirė žimomas TV veidas bei humoristas Vitalijus Cololo.

REKLAMA

Šią žinią naujienų portalui tv3.lt patvirtino V. Cololo artimieji. Kiti jo kolegos bei artimieji netrukus ėmė reikšti užuojautą žinomo vyro šeimai ir socialiniuose tinkluose.

Dainininkė Viktorija Mauručaitė rašė: „Negaliu patikėt… Stiprybės ir užuojauta šeimai. Ilsėkis ramybėje, Vitalijau…“

Savo prisiminimais pasidalijo ir rašytojas Andrius Užkalnis. „Vitalijaus Cololo. Man ne viskas patiko iš jo minčių, jis ne su viskuo sutiko, ką aš sakiau ar rašiau, bet gerai sutarėme, nors niekada nebuvome artimi draugai. Jis visada atėjęs pas mane į laidas dirbo iš širdies, daug šypsojosi ir niekam blogo nebuvo padaręs gyvenime. Vitalijus buvo jautrus ir atviras, ir labai stengėsi nieko neužgauti. Kažkada tarėmės važiuoti į Miuncheno Oktoberfestą alaus gerti, bet taip niekada ir neišsiruošėm. Aš tikiuosi, kad jam nepagailės Dievas danguje nei alaus, nei skanaus maisto, nei jo mėgstamų filmų, kuriuos jis žinojo ir išmanė. Be jo Lietuvoje bus ne taip linksma“, – „Facebook“ rašė jis.

Tuo, kad negali patikėti, rašė ir dainininkė Laima Tamulytė-Stončė. Liūdesį išreiškė ir Daina Bilevičiūtė, kuri neslėpė, jog žinia – itin liūdna.

REKLAMA
REKLAMA

Pasidalijęs draugo nuotrauka socialiniuose tinkluose, savo palaikymą išreiškė ir kitas TV veidas, Vylius Blauzdavičius. „Labai gaila... Draugystė buvo trumpa, bet labai nuoširdi. Šiltai visada apsikabindavom pasisveikindami. Ir iki paskutinės minutės tikėjau, kad dar apsikabinsim. Ilsėkis ramybėje mano mielas drauge.Visada prisiminsiu tave su plačia šypsena“, – rašė jis.

REKLAMA

Renginių organizatorė Jurga Klimaitė-Riebling taip pat pasidalijo savo mintimis. „Bam ir įgriuvo dangus. Didžiausia užuojauta Cololo šeimai, ir visiems, kam jis buvo broliu. O tokių yra labai daug, nes nepaminėčiau greitai kito žmogaus, kuris bendravo šitaip šiltai, smagiai, nesavanaudiškai ir atlapa širdimi, kaip Vitalijus. Mielas bičiuli, ilsėkis ramybėje. Čia labai tavęs truks“, – „Facebook“ rašė ji.

Pasidalijusi nuotrauka, kurioje matomas ir pats V. Cololo, užuojautą skyrė ir dainininkė Kristina Ivanova. „Tiesiog negaliu patikėti. Užuojauta šeimai ir artimiesiems. Branginkime vieni kitus“, – rašė ji.

Nuotrauka su humoristu pasidalijo ir „TV Pagalbos“ žvaigždė Gerda Žemaitė. „Skaudu žinoti, kad daugiau niekada neišvysim Tavęs besišypsančio. Ilsėkis ramybėje. Nuoširdžiausia užuojauta šeimai...“ – po fotografija rašė ji.

In Memoriam: Vitalijus Cololo (1974 – 2019)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų