REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Kristina Ivanova su mylimuoju (D. Kučio nuotr.)

Ištikimiausi pramogų pasaulio užkulisių sekėjai jau seniai galėjo įsitikinti, kad seserys Kristina Ivanova ir Natalija Bunkė yra itin veiklios moterys, kurios ne tik koncertuoja, bet turi ir galybę kitų papildomų veiklų.

18

Ištikimiausi pramogų pasaulio užkulisių sekėjai jau seniai galėjo įsitikinti, kad seserys Kristina Ivanova ir Natalija Bunkė yra itin veiklios moterys, kurios ne tik koncertuoja, bet turi ir galybę kitų papildomų veiklų.

REKLAMA

Kristina vadovauja grožio salonui, turi naują įvairių grožio priemonių verslą, o prie viso to sugeba išlaikyti ir išties pritrenkiančią išvaizdą. Taip pat ji paneigia mitą, jog karjeros siekianti moteris sunkiai randa laiko antrajai pusei – jau kurį laiką K. Ivanova ne tik ją turi, bet kartu kuria ir bendras tradicijas.

Taisyklės, dėl kurių pavyksta viską spėti

Nuo K. Ivanovos visuomet sklinda ramybė ir užtikrintumas, tačiau žinoma moteris atvira – jei ne mylimos veiklos ir ją supantys profesionalai, viskas galėtų būti kiek kitaip.

„Kai užsiimi mylima veikla, ir tau patinka tai, ką darai, viską sugebi suderinti. Taip, būna ir tokių momentų, kai naktį pamiegi tik po 3 valandas ir toliau eini dirbti, nes kitos išeities tiesiog nėra. Kuo toliau, tuo grafikas intensyvesnis, tačiau tada kažko atsisakai“, – sako ji.

REKLAMA
REKLAMA

Kristina pasakojo, kad dabar visuomet dirba tik su tais žmonėmis, su kuriais iškart randą bendrą kalbą: „Galiu pasakyti, kad visi sastatai – tiek grožio studijos „Kristina“, tiek „Kristal“, tiek „Yva“ – man labai patinka, ir visi tie asmenys yra 100 proc. profesionalai. Tada dirbti gera ir lengva. Tai labai lemia tavo darbo kokybę, ir, žinoma, tavo paties būseną.“

REKLAMA

Pati dainininkė pripažįsta, kad laisvo laiko šiuo metu tikrai neturi daug, mat visas pajėgas yra metusi savo darbams.

„Man yra 32 metai ir aš oficialiai neturiu šeimos statuso – nesu ištekėjusi, neturiu vaikų. Šiuo metu visas mano laikas ir energija yra skiriama karjerai. Bet kai ateis laikas šeimai – o aš jos labai noriu – tam tikra dalis to vadinamo pyrago nusirėš ir nukeliaus šeimai. Tai – natūralu“, – apie ateities planus prabilo ji.

Vis dėlto nepaisant to, K. Ivanova jau kurį laiką džiaugiasi ir savo mylimojo, Andriaus Mickaus, dėmesiu. „Mano antra pusė taip pat yra užimtas žmogus, todėl mes daugmaž pasideriname, kada baigiame darbus, kad tikrai kartu praleistume laiko“, – pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Dietoms – ne, blynams – taip!

Net ir turėdama itin užimtą grafiką, Kristina nepamiršta rūpintis ir savo grožiu. Prieš daugybę metų ji atsikratė papildomų kilogramų, o dabar jai iki šiol pavyksta palaikyti pastovų kūno svorį. Būdama 172 centimetrų ūgio, K. Ivanova šiuo metu sveria 54-55 kilogramus.

„Režimo nėra, kažkokių dietų aš tikrai nesilaikau. Tuo metu, kai pasirodžiau viešumoje, man buvo 16 metų. Normalu, kad kai tau yra 16, tavo medžiagų apykaita ir hormoninė veikla yra visai kitokia, negu ji yra dabar, kai man yra 32 metai“, – svarstė dainininkė.

Vis dėlto ji įsitikinusi, kad papildomi kilogramai anksčiau nukrito natūraliai – jokių papildomų priemonių ji nesiėmė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Manau, kad viskas buvo susipynę. Nebuvo taip, kad iki 16 metų aš valgiau cepelinus, o po to nustojau, numečiau svorio ir dabar esu liekna. Aš ir iki šiol valgau viską, tiesiog radau tam tikrą, man tinkantį valgymo būdą – valgau dažnai ir nepersivalgant. Mano mitybos ritmas man tinka ir tie numesti kilogramai niekuomet nebuvo kažkokių alinančių dietų padariniai“, – tvirtino ji.

Kristina pasakojo, kad pusryčius dabar visuomet valgo namuose, o patiekalus renkasi pagal sezoniškumą. Jos mylimiausi pusryčiai – košės, kiaušiniai, avokadai, lašiša arba granola.

„Per pietus užsisakau keletą patiekalų, kad jų man užtektų ir vėliau. Tai, pavyzdžiui, jei į dienos pietus įeina sriuba, salotos ir karštas patiekalas, aš juos visus ir paimsiu. Tokiu būdu viską suvalgysiu iki vakaro pabaigos“, – pasakojo Kristina.

REKLAMA

Tiesa, tai – dar ne viskas, žinoma moteris neatmeta galimybės pasimėgauti ir desertu – tam renkasi kavą su tinginiu ar sausainiais.

Kristina pasakojo tikrai nesanti iš tų moterų, kurios praleistų vakarienę, paprasčiausiai stengiasi nevalgyti prieš pat miegą. „3-4 valandas prieš miegą stengiuosi nevalgyti, nes pilnu skrandžiu neišsimiegu, o miego kokybė man yra labai svarbi. Bet maistą vakare aš visuomet gaminuosi ir mėgstu tai daryti, jei tik turiu laiko ir noro iš vidaus“, – savo puikios figūros paslaptį įvardijo ji.

Pastaruoju metu žinoma moteris kai kurių savo patiekalų receptais mielai dalijasi su savo sekėjais ir socialiniuose tinkluose, vis dėlto garsiųjų blynų paslapties, kuriuos taip norėtų išmokti gaminti jos sekėjai, ji nežino – juos ruošia mylimasis.

„Turime tradiciją – sekmadieniais ryte jis visuomet kepa blynus. Tiesa, jau du sekmadienius iš eilės dėl tam tikrų priežasčių mums teko šiuos pusryčius praleisti, todėl net mano „Instagram“ sekėjai ėmė rašyti – kur sekmadienio blynai? (juokiasi) Visa armija jų prašo pasidalinti receptu, bet aš pripažįstu, kad jo nežinau, nes į šį procesą nesikišu. Mes tai pasidarę kaip fainą tradiciją – stengiamės jos laikytis“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų