REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienio vakarą scenos karaliene tituluojama Džordana Butkutė socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pranešė netikėtą žinią – atšaukiamas jos koncertas Alytuje.

Pirmadienio vakarą scenos karaliene tituluojama Džordana Butkutė socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pranešė netikėtą žinią – atšaukiamas jos koncertas Alytuje.

REKLAMA

Lapkričio 16-ąją Alytaus kultūros centre koncertuoti turėjusi atlikėja su savo gerbėjais bei sekėjais pasidalijo trumpu įrašu.

„Dėmesio! Ne apie linksmiausius dalykus. Koncertą Alytuje, kuris turėjo įvykti šių metų lapkričio 16 dieną, atšaukiame. Pinigus galite susigrąžinti ten pat, kur pirkote bilietus“, – rašė ji.

Naujienų portalui tv3.lt susisiekus su atlikėjos sutuoktiniu ir vadybininku Elegijumi Strasevičiumi, šis priežasčių, dėl ko atšaukiamas koncertas, komentuoti nenorėjo.

„Neturiu, ką komentuoti. Atšaukiame koncertą ir tiek. Alytuje koncertai nevyks, o visi kiti numatyti koncertai kituose miestuose tikrai įvyks. Niekas nesikeičia, tik koncertas Alytuje atšaukiamas“, – trumpai pakomentavo Elegijus.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat oficialiame bilietų platintojo puslapyje, kuriame buvo galima įsigyti bilietus į koncertą, atsirado informacija, kad jis – atšauktas. Siūloma arba pasirinkti kitą koncertą, arba susigrąžinti pinigus.

REKLAMA

Po įvykusio gaisro Alytuje, daugelis pramogų pasaulio atstovų atšaukia koncertus šiame mieste. Socialiniuose tinkluose  įžymybės pasisako, dėl Alytuje paskelbtos ekstremalios situacijos, kai iki šiol likviduojami gaisro padangų perdirbimo gamykloje padariniai. 

Dar teberusenant nuodėguliams girdisi vis garsesnių balsų, klausiančių, ar viskas gesinant šį gaisrą buvo padaryta deramai, ar ekstremali situacija yra suvaldyta taip, kaip turėtų, ar išties esame pasirengę didelėms nelaimėms.  

Primename, kad tai – jau ne pirmas kartas, kai atšaukiamas žinomos atlikėjos koncertas. Likus kelioms dienoms iki birželio 1-osios dienos, atšauktas ir Džordanos koncertas, turėjęs įvykti Vilniuje, „Kablyje“.

REKLAMA
REKLAMA

„Sveiki. Informuoju. Birželio 1 d., Vilniuje, „Kablyje“, koncertas atšaukiamas. Pinigus galite susigrąžinti nuo gegužės 27 d., tai yra nuo pirmadienio“, – tąkart rašė atlikėja.

Tuo metu Dž. Butkutės mylimasis Elegijus buvo užsiminęs, jog koncerto atšaukimo priežastis – per mažas gerbėjų susidomėjimas – nebuvo parduota užtektinai bilietų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų