REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Ar mėgstate bulvinius patiekalus? Įtariu sakysite: „O taip“. Aš irgi labai juos mėgstu“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

„Ar mėgstate bulvinius patiekalus? Įtariu sakysite: „O taip“. Aš irgi labai juos mėgstu“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

Reikės: 5 skustų bulvių, 1 kiaušinio, 1 svogūno, 2 šaukštus bulvių krakmolo, prieskonių pagal skonį, aliejaus kepimui.

Bulvinių blynų receptas

Bulves ir nulupta svogūną sutarkuoti bulvių tarkavimo mašina. Bulvių tarkius nusunkti šiek tiek per merlę. Supilti šiek tiek paplaktą kiaušinį, suberti krakmolą, prieskonius ir viską gerai išmaišyti.

Keptuvėje įkaitinti aliejų ir formuoti blynelius. Kepti iš abiejų pusių kol gražiai apskrus. Vaikai valgė su grietine.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų