REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Itin paprastai paruošiami kibinai – puikiausias vasaros patiekalas, ruošiantis į paplūdimį, vakarojimui prie ežero ar piknikui gamtoje. Išbandykite!

REKLAMA
REKLAMA

 

Ingridientai:

Kvietiniai miltai, 450 gramų

Sviestas, arba margarinas, 200 gramų

Giretinė, 150 gramų

Kiaušiniai, 3 vienetai

Aviena, 250 gramų

Svogūnai, 1 vienetas

Druska, pagal skonį

Juodieji pipirai, pagal skonį

REKLAMA

Gaminimas:

Dubenyje persijojame miltus ir išminkome su sviestu. Supilame grietinę bei išplaktus kiaušinius. Įberiame kelis žiupsnelius druskos. Viską gerai išminkome ir palaikome šaldytuve dvi valandas. Avieną sukapojame nedideliais kubeliais, pasmulkiname svogūną. Įberiame prieskonius, įpilame kelis šaukštus vandens ir sumaišome. Iš tešlos formuojame paplotėlius, į kurių vidurį dedame maždaug šaukštą įdaro, perlenkiame pusiau, suspaudžiame ir kraštus užsukame lyg pynutę. Sudedame į riebalais išteptą skardą, aptepame suplaktais kiaušiniais ir kepame apie pusę valandos įkaitintoje orkaitėje. Iš nurodyto kiekio produktų gaunasi maždaug 10 kibinų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų