kibinai

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „kibinai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „kibinai“.

Receptas. Kibinai

Traškūs, gardūs kibinai, daug skanesni nei pirkti parduotuvėje. INGREDIENTAI: Tešlai: 450 gramų miltai 200 gramų sviesto 180 gramų grietinės 2 vienetai kiaušinių Įdarui: 500 gramų kiaulės faršo 2 vienetai svogūnų 1 žiupsnelis druskos 1 žiupsnelis pipirai Aptepimui: 1 vienetas kiaušinių Paruošimo laikas: Apie 1 val.
2022-02-13

Gardūs naminiai kibinai pagal Editą: nuo stalo dings žaibišku greičiu

„Naminiai kibinai yra kažkas nepakartojamo, kai juos pavyksta iškepti su sultingu įdaru. Tai nėra sudėtinga, tereikia laikytis keleto gudrybių ir kibinai nepastebimai dings nuo jūsų stalo. Įdarui naudokite gryną mėsą, ją smulkinkite patys. Tai paprasta padaryti su maisto smulkintuvu. Beje, tą patį padarykite su svogūnais, taip išvengsite ašarų pakalnės“, – pataria tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita.
2021-02-05

Atskleidė gardžiausių kibinų receptą: „Iškepa minkšti ir be galo skanūs“

„Kibinai iškepa minkšti ir be galo skanūs. Man asmeniškai, šie kibinai daug skanesni už bet kokius pirktinius kibinus. Jei gaminsite dideliam žmonių kiekiui, tuomet iškart darykite dvigubą porciją“, – sako tinklaraščio „Lithuanian in the USA“ autorė. Tešlai reikės: ~500 g miltų; 225 g kepinių margarino (kambario temperatūros); 3 kiaušinių; 75 g grietinės; 0,5 arb. š. druskos Įdarui: 500 g mėgstamo riebesnio faršo (dažniausiai naudoju kiaulienos); 1 kupino valg.
2021-01-15

Be galo gardūs naminiai kibinai: sužavės nuo pirmo kąsnio

„Tradiciškai kibinai būna su kapota aviena, bet aš dažniausiai įdarą gaminu iš stambiai maltos/kapotos vištienos, įmaišydama svogūno, grietinės, žiupsnelį druskos, sultinio bei daug daug maltų juodųjų pipirų. Ir visada prieš įvyniodama įdarą į atšaldytos tešlos mantiją, leidžiu jam pusvalandį pastovėti. Jei ruošiatės vartoti avieną, į įdarą būtinai įberkite mėtų ir kalendrų“, – sako tinklaraščio „Mukatanas“  autorė.
2020-12-12

Gardūs naminiai kibinai pagal Audronę – idealiai tiks savaitgaliui

„Labai jau seniai kepiau kibinus. O, kaip skanu kibinai su karštu sultiniu!“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė. Tešlai reikės: 1 kg miltų, 400 sviesto, 3 kiaušinių, 250 ml grietinės, žiupsnelio druskos. Įdarui: 1 kg stambiai maltos kiaulienos, 2–3 svogūnų, pipirų, druskos.
2020-11-06

Sultingi, minkšti ir tirpstantys burnoje naminiai kibinai pagal Editą

„Būtinai nors kartą pasigaminkite kibinus namuose – sultingus, minkštutėlius, tirpstančius burnoje. Iš nurodyto kiekio gavosi 25 kibinai ir vienas mažas kibiniukas“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė. Tešlai: 500 g miltų; 200 g šalto sviesto; 3 kiaušinių; 100 g grietinės; druskos. Įdarui: 500 g kiaulienos sprandinės; 1 svogūno; 2 v.š. grietinės; saujelės smulkintų šv. krapų ir petražolių; druskos, juodųjų pipirų. Aptepimui: 1 kiaušinio; 2 v.š. vandens.
2020-10-25

Sultingi, minkšti ir tirpstantys burnoje kibinai: Edita pasidalino lengviausiu receptu

„Būtinai nors kartą pasigaminkite kibinus namuose – sultingus, minkštutėlius, tirpstančius burnoje. Iš nurodyto kiekio gavosi 25 kibinai ir vienas mažas kibiniukas“, – sako recepto autorė. Reikės tešlai: 500g miltų; 200g šalto sviesto; 3 kiaušinių; 100g grietinės; druskos; Įdarui: 500g kiaulienos sprandinės; 1 svogūno; 2 v.š. grietinės; saujelės smulkintų šv. krapų ir petražolių; druskos, juodųjų pipirų; Aptepimui: 1 kiaušinio; 2 v.š. vandens.
2019-08-17

Šiuos pyragėlius vadina tiesiog kibinais: tiems, kurie visada skuba

Šiuos pyragėlius drąsiai galima vadinti beveik kibinais, kurie yra pasakiškai skanūs ir, svarbiausia, lengvai paruošiami. Virtuvėje neužtruksite, o skoniu tikrai mėgausitės.  Jums reikės: 6 lakštų šaldytos sluoksniuotos mielinės tešlos, 300 gramų kiaulienos faršo, pusės svogūno, druskos, pipirų, 1 kiaušinio pertepti.  Iš pradžių kiaulienos faršą sumaišome su druska, pipirais bei smulkiai supjaustytu svogūnu. Tešlos lakštus atšildome bei perpjauname perpus.
2018-11-23

Super naminiai kibinai: pajutę kvapą, kaimynai patys belsis į duris

Kibinai yra nepamainomas užkandis keliaujantiems, einantiems į darbą arba šiaip mėgstantiems ypatingą skonį. Tinklaraštininkė Jurgita siūlo tokius, kurių paragavus, norėsite vėl.  20 mažų kibinukų reikės:  Tešlai: 150 gr. šalto sviesto, 250 gr. grietinės 10-12 %, 250-350 gr. miltų, 1 v.š. cukraus, 0,5 a.š. druskos. Įdarui: kopūsto, morkos, svogūno, kario, druskos, pipirų *Kiaušinio arba pieno aptepimui, sezamo sėklų, aguonų, riešutų ar kt. pabarstymui. Tešla.
2018-07-11

Nuostabaus skonio Oditos kibinai: pavyks net ir virtuvės naujokui

Savaitgalį palepinkite savo šeimą nuostabiais kepiniais, o žiemos vakare tam puikiai tiks kibinai. Jų paprastu ir gardžiu receptu su skaitytojais dalinasi maisto tinklaraščio autorė Odita.  35 vnt.
2018-01-14
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų