REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Traškūs, gardūs kibinai, daug skanesni nei pirkti parduotuvėje.

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 450 gramų miltai
  • 200 gramų sviesto
  • 180 gramų grietinės
  • 2 vienetai kiaušinių
  • Įdarui:
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • Aptepimui:
  • 1 vienetas kiaušinių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą sutarkuojame burokine tarka, suberiame miltus ir maišome, kol gausis smėlio konsistencijos masė, Dedame grietinę, mušame kiaušinius ir beriame šiek tiek druskos. Tešlą dar kartą gerai išminkome ir dedame valandai į šaldytuvą.
  2. Paruošiame įdarą: į mėsą įpjaustome svogūną, dedame pipirų ir druskos ir gerai išmaišome.
  3. Išimame tešlą iš šaldytuvo, kočiojame skritulius ir į juos dedame šiek tiek faršo. Kibinus gražiai suformuojame ir dedame į skardą.
  4. Kibinus aptepame kiaušinio tryniu ir dedame kepame iki 180 - 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Autorius: Dovile

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų