Kvietiniai miltai, 450 gramų
  Sviestas, arba margarinas, 200 gramų
  Grietinė - 150 gramų
  Kiaušiniai, 3 vienetai
  Aviena, 250 gramų
  Svogūnai, 1 vienetas
  Druska, pagal skonį
  Juodieji pipirai, pagal skonį
Gaminimas:
Dubenyje persijojame miltus ir išminkome su sviestu. Supilame grietinę bei išplaktus kiaušinius. Įberiame kelis žiupsnelius druskos. Viską gerai išminkome ir palaikome šaldytuve dvi valandas. Avieną sukapojame nedideliais kubeliais, pasmulkiname svogūną. Įberiame prieskonius, įpilame kelis šaukštus vandens ir sumaišome. Iš tešlos formuojame paplotėlius, į kurių vidurį dedame maždaug šaukštą įdaro, perlenkiame pusiau, suspaudžiame ir kraštus užsukame lyg pynutę. Sudedame į riebalais išteptą skardą, aptepame suplaktais kiaušiniais ir kepame apie pusę valandos įkaitintoje orkaitėje. Iš nurodyto kiekio produktų gaunasi maždaug 10 kibinų.

