REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Dažnai mano namuose būna gaminama iš likučių, o jie puikiai tinka troškiniams arba sriubom. Pas mus ir vieno, ir kito būna dažnai namuose, nes tiek sriubas, tiek troškinius mėgstame visi“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

„Dažnai mano namuose būna gaminama iš likučių, o jie puikiai tinka troškiniams arba sriubom. Pas mus ir vieno, ir kito būna dažnai namuose, nes tiek sriubas, tiek troškinius mėgstame visi“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

Reikės: 400 g vištienos faršo; 1 didelė morka; 1 svogūnas; 4 skiltelės česnako; 5 pievagrybiai; 3 šaukštai lydyto sūrelio; 1.5 l vištienos sultinio.

Sriubos receptas

Vištienos faršą pakepiname keptuvėje, kol apskrus iš visų pusių. Dedame į puodą, kuriame virsime sriuba.

Keptuvėje, kur kepė vištienos faršas, pakepiname smulkintus svogūnus, česnakus ir morkas iki kol suminkštės. Sudedame pjaustytus grybus ir dar kelias minutes pakepiname. Dedame į puodą.

Užpilame sultiniu ir verdame 20 min. Sudedame sūrelį ir paverdame kelias minutes. Jei reikia, pagardiname druska ar pipirais.

P. S. Čia dar galima dėti ir bulvių, jei norite max sočios sriubos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų