REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kepėme vištienos šašlyką su medumi ir kariu. Minkštas, sultingas ir šiek tiek pikantiškas“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

„Kepėme vištienos šašlyką su medumi ir kariu. Minkštas, sultingas ir šiek tiek pikantiškas“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

2 porcijoms reikės: 1 vištienos krūtinėlės (500 g); 1 v. š. medaus; 1 v. š. alyvuogių aliejaus; 1 v. š. sojos padažo; 1 a. š. kario; 1 a. š. grūdėtų garstyčių; 2 skiltelių česnako; druskos pagal skonį; žiupsnio pipirų.

Krūtinėlę supjaustome gabalėliais, tinkamais mauti ant iešmo. Česnaką pamulkiname. Mėsą pabarstome druska, pipirais, kariu, česnaku, dedame medų, pilame sojos padažą, aliejų ir garstyčias. Viską gerai išmaišome. Paliekame pasimarinuoti apie 1 val. Neriame ant iešmų ir einame į lauką. Valgėme su ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų