Šašlykų marinatas su medumi ir kariu: išėjo be galo skanūs

„Kepėme vištienos šašlyką su medumi ir kariu. Minkštas, sultingas ir šiek tiek pikantiškas“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

2 porcijoms reikės: 1 vištienos krūtinėlės (500 g); 1 v. š. medaus; 1 v. š. alyvuogių aliejaus; 1 v. š. sojos padažo; 1 a. š. kario; 1 a. š. grūdėtų garstyčių; 2 skiltelių česnako; druskos pagal skonį; žiupsnio pipirų.

Krūtinėlę supjaustome gabalėliais, tinkamais mauti ant iešmo. Česnaką pamulkiname. Mėsą pabarstome druska, pipirais, kariu, česnaku, dedame medų, pilame sojos padažą, aliejų ir garstyčias. Viską gerai išmaišome. Paliekame pasimarinuoti apie 1 val. Neriame ant iešmų ir einame į lauką. Valgėme su ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.


Rašyti komentarą...
P
Prisipažinkit sau sąžiningai kuriuos šaš
2021-05-10 16:03:58
Pranešti apie netinkamą komentarą
Audrius
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (1)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų