Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 75 gramai cukraus
- 50 gramų migdolų
- 1 vienetas kiaušinių (+ 3 tryniai)
- 120 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų grietinėlės (30 % riebumo)
- 100 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto
- 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)
- 170 gramų uogų (Jūsų mėgstamos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus, išlydytą sviestą, varškę, žiupsnelį druskos ir grūstus migdolus sumaišykite viename dubenyje.
Į gautą masę įmuškite 1 kiaušinį ir viską gerai sumaišykite.
Pasigaminta tešla išklokite kepimo formos dugną bei kraštus, pabadykite šakute ir padėkite maždaug 30 min. į šaldytuvą.
Įdarui sumaišykite grietinėlę kiaušinių trynius, cukrų bei vanilinį cukrų.
Išimkite iš šaldytuvo tešla išklotą kepimo formą, supilkite į ją grietinėlės įdarą ir sudėkite uogas.
Kepkite apie 40-50 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Patiekite atvėsusį.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 75 gramai cukraus
- 50 gramų migdolų
- 1 vienetas kiaušinių (+ 3 tryniai)
- 120 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų grietinėlės (30 % riebumo)
- 100 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto
- 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)
- 170 gramų uogų (Jūsų mėgstamos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus, išlydytą sviestą, varškę, žiupsnelį druskos ir grūstus migdolus sumaišykite viename dubenyje.
Į gautą masę įmuškite 1 kiaušinį ir viską gerai sumaišykite.
Pasigaminta tešla išklokite kepimo formos dugną bei kraštus, pabadykite šakute ir padėkite maždaug 30 min. į šaldytuvą.
Įdarui sumaišykite grietinėlę kiaušinių trynius, cukrų bei vanilinį cukrų.
Išimkite iš šaldytuvo tešla išklotą kepimo formą, supilkite į ją grietinėlės įdarą ir sudėkite uogas.
Kepkite apie 40-50 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Patiekite atvėsusį.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą