Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 75 gramai cukraus
  • 50 gramų migdolų
  • 1 vienetas kiaušinių (+ 3 tryniai)
  • 120 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų grietinėlės (30 % riebumo)
  • 100 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)
  • 170 gramų uogų (Jūsų mėgstamos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus, išlydytą sviestą, varškę, žiupsnelį druskos ir grūstus migdolus sumaišykite viename dubenyje.
    Į gautą masę įmuškite 1 kiaušinį ir viską gerai sumaišykite.
    Pasigaminta tešla išklokite kepimo formos dugną bei kraštus, pabadykite šakute ir padėkite maždaug 30 min. į šaldytuvą.
    Įdarui sumaišykite grietinėlę kiaušinių trynius, cukrų bei vanilinį cukrų.
    Išimkite iš šaldytuvo tešla išklotą kepimo formą, supilkite į ją grietinėlės įdarą ir sudėkite uogas.
    Kepkite apie 40-50 min. 175 laipsnių temperatūroje.
    Patiekite atvėsusį.
    Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 75 gramai cukraus
  • 50 gramų migdolų
  • 1 vienetas kiaušinių (+ 3 tryniai)
  • 120 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų grietinėlės (30 % riebumo)
  • 100 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)
  • 170 gramų uogų (Jūsų mėgstamos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus, išlydytą sviestą, varškę, žiupsnelį druskos ir grūstus migdolus sumaišykite viename dubenyje.
    Į gautą masę įmuškite 1 kiaušinį ir viską gerai sumaišykite.
    Pasigaminta tešla išklokite kepimo formos dugną bei kraštus, pabadykite šakute ir padėkite maždaug 30 min. į šaldytuvą.
    Įdarui sumaišykite grietinėlę kiaušinių trynius, cukrų bei vanilinį cukrų.
    Išimkite iš šaldytuvo tešla išklotą kepimo formą, supilkite į ją grietinėlės įdarą ir sudėkite uogas.
    Kepkite apie 40-50 min. 175 laipsnių temperatūroje.
    Patiekite atvėsusį.
    Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų