INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas krapų (supjaustyti)
 - 1 vienetas paprikų
 - 2 vienetai porų
 - 2 vienetai salierų
 - 2 valgomieji šaukštai acto (obuolių)
 - šiek tiek druskos
 - 0.5 valgomojo šaukšto aliejaus
 - šiek tiek žalumynų
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
-  Baravykai nuvalomi, nuplaunami ir 10 min. verdami truputį pasūdytame vandenyje. Tada perpilami šaltu vandeniu, nuvarvinami ir supjaustomi juostelėmis. Atskirai išvirti salierai bei porai supjaustomi šiaudeliais. Į citrinos sultis įpilama aliejaus, įberiama pipirų, pagardinama druska, actu, suberiami supjaustyti krapai ir viskas užpilama ant baravykų bei prieskoninių daržovių.
Salotos pastatomos pusvalandžiui į šaldytuvą. Tiekiamos papuoštos žalumynais. 
REKLAMA
 
  
