Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas krapų (supjaustyti)
  • 1 vienetas paprikų
  • 2 vienetai porų
  • 2 vienetai salierų
  • 2 valgomieji šaukštai acto (obuolių)
  • 200 gramų baravykų
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 valgomojo šaukšto aliejaus
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baravykai nuvalomi, nuplaunami ir 10 min. verdami truputį pasūdytame vandenyje. Tada perpilami šaltu vandeniu, nuvarvinami ir supjaustomi juostelėmis. Atskirai išvirti salierai bei porai supjaustomi šiaudeliais. Į citrinos sultis įpilama aliejaus, įberiama pipirų, pagardinama druska, actu, suberiami supjaustyti krapai ir viskas užpilama ant baravykų bei prieskoninių daržovių.
    Salotos pastatomos pusvalandžiui į šaldytuvą. Tiekiamos papuoštos žalumynais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų