• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės abrikosų (džiovinti, smulkinti)
  • 1 vienetas citrinų (žievelė, tarkuota)
  • 200 gramų cukraus
  • 0.5 stiklinės greipfruktų (smulkinti, džiovinti)
  • 0.5 stiklinės migdolų (kapoti)
  • 5 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 500 gramų varškės
  • 200 gramų sviesto
  • 100 gramų grietinės
  • 0.5 stiklinės razinų
  • šiek tiek cukatų (papuošimui)
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą palaikyt šiltai, kad suminkštėtų. Karstame vandenyje išmirkyti razinas, išgriebti ir gerai nuvarvinti. Varške pertrinti per tanku sieteli.
    Kiaušiniu trynius gerai išsukti su cukrumi. Sukrėsti išsuktus kiaušinius į varške, įberti vanilinio cukraus, sumaišyti. Įdėti sviestą, sumaišyti. Į masę sudėti vaisius ir riešutus, sumaišyti. Sukrėsti grietinę ir vėl viską gerai sumaišyti.

    Sietelį, kiaurąsamtį, ar šiaip kokią formelę iškloti dvigubai perlenkta marle, sukrėsti varškę ir suspausti. Pastatyti į šaldytuvą 12h. Paschą suversti ant lėkštės ir papuošti cukatais.

Autorius: http://agnesca.blogspot.com

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės abrikosų (džiovinti, smulkinti)
  • 1 vienetas citrinų (žievelė, tarkuota)
  • 200 gramų cukraus
  • 0.5 stiklinės greipfruktų (smulkinti, džiovinti)
  • 0.5 stiklinės migdolų (kapoti)
  • 5 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 500 gramų varškės
  • 200 gramų sviesto
  • 100 gramų grietinės
  • 0.5 stiklinės razinų
  • šiek tiek cukatų (papuošimui)
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą palaikyt šiltai, kad suminkštėtų. Karstame vandenyje išmirkyti razinas, išgriebti ir gerai nuvarvinti. Varške pertrinti per tanku sieteli.
    Kiaušiniu trynius gerai išsukti su cukrumi. Sukrėsti išsuktus kiaušinius į varške, įberti vanilinio cukraus, sumaišyti. Įdėti sviestą, sumaišyti. Į masę sudėti vaisius ir riešutus, sumaišyti. Sukrėsti grietinę ir vėl viską gerai sumaišyti.

    Sietelį, kiaurąsamtį, ar šiaip kokią formelę iškloti dvigubai perlenkta marle, sukrėsti varškę ir suspausti. Pastatyti į šaldytuvą 12h. Paschą suversti ant lėkštės ir papuošti cukatais.

Autorius: http://agnesca.blogspot.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų