Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai bazilikų (smulkintas, šviežias)
- 4 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis kalendrų (smulkinta, džiovinta)
- 2 valgomieji šaukštai kalendrų (smulkinta, šviežia)
- 1 kilogramas vištienos sparnelių (ir blauzdelės)
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 1 arbatinis šaukštelis druskos (košerinė)
- šiek tiek aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai sviesto (nesūdytas, ištirpintas)
- 2.5 valgomojo šaukšto padažo (aštrus)
- 0.5 valgomojo šaukšto padažo (žuvies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite orkaitę iki 250 laipsnių temperatūros.
Kepimo skardą išklokite kepimo folija ir patepkite aliejumi.
Viename dubenyje sumaišykite miltus su druska ir džiovinta kalendra.
Į dubenį su miltais sudėkite viščiukų sparnelius bei blauzdeles ir apvoliojus sudėkite į paruoštą kepimo skardą.
Apšlakstykite vištieną aliejumi ir kepkite apie 45 min.
Kol višta kepa, viename dubenyje sumaišykite aštrų padažą, sviestą, žuvies padažą, susmulkintą kalendrą, česnaką, baziliką bei 3 šaukštus alyvuogių aliejaus.
Gautą padažą paskaninkite košerine druska.
Iškeptą vištieną sumaišykite su pasigamintu padažu ir patiekite.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai bazilikų (smulkintas, šviežias)
- 4 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis kalendrų (smulkinta, džiovinta)
- 2 valgomieji šaukštai kalendrų (smulkinta, šviežia)
- 1 kilogramas vištienos sparnelių (ir blauzdelės)
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 1 arbatinis šaukštelis druskos (košerinė)
- šiek tiek aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai sviesto (nesūdytas, ištirpintas)
- 2.5 valgomojo šaukšto padažo (aštrus)
- 0.5 valgomojo šaukšto padažo (žuvies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite orkaitę iki 250 laipsnių temperatūros.
Kepimo skardą išklokite kepimo folija ir patepkite aliejumi.
Viename dubenyje sumaišykite miltus su druska ir džiovinta kalendra.
Į dubenį su miltais sudėkite viščiukų sparnelius bei blauzdeles ir apvoliojus sudėkite į paruoštą kepimo skardą.
Apšlakstykite vištieną aliejumi ir kepkite apie 45 min.
Kol višta kepa, viename dubenyje sumaišykite aštrų padažą, sviestą, žuvies padažą, susmulkintą kalendrą, česnaką, baziliką bei 3 šaukštus alyvuogių aliejaus.
Gautą padažą paskaninkite košerine druska.
Iškeptą vištieną sumaišykite su pasigamintu padažu ir patiekite.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą