• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai bazilikų (smulkintas, šviežias)
  • 4 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis kalendrų (smulkinta, džiovinta)
  • 2 valgomieji šaukštai kalendrų (smulkinta, šviežia)
  • 1 kilogramas vištienos sparnelių (ir blauzdelės)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos (košerinė)
  • šiek tiek aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto (nesūdytas, ištirpintas)
  • 2.5 valgomojo šaukšto padažo (aštrus)
  • 0.5 valgomojo šaukšto padažo (žuvies)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 250 laipsnių temperatūros.
    Kepimo skardą išklokite kepimo folija ir patepkite aliejumi.
    Viename dubenyje sumaišykite miltus su druska ir džiovinta kalendra.
    Į dubenį su miltais sudėkite viščiukų sparnelius bei blauzdeles ir apvoliojus sudėkite į paruoštą kepimo skardą.
    Apšlakstykite vištieną aliejumi ir kepkite apie 45 min.
    Kol višta kepa, viename dubenyje sumaišykite aštrų padažą, sviestą, žuvies padažą, susmulkintą kalendrą, česnaką, baziliką bei 3 šaukštus alyvuogių aliejaus.
    Gautą padažą paskaninkite košerine druska.
    Iškeptą vištieną sumaišykite su pasigamintu padažu ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Aldona

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai bazilikų (smulkintas, šviežias)
  • 4 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis kalendrų (smulkinta, džiovinta)
  • 2 valgomieji šaukštai kalendrų (smulkinta, šviežia)
  • 1 kilogramas vištienos sparnelių (ir blauzdelės)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos (košerinė)
  • šiek tiek aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto (nesūdytas, ištirpintas)
  • 2.5 valgomojo šaukšto padažo (aštrus)
  • 0.5 valgomojo šaukšto padažo (žuvies)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 250 laipsnių temperatūros.
    Kepimo skardą išklokite kepimo folija ir patepkite aliejumi.
    Viename dubenyje sumaišykite miltus su druska ir džiovinta kalendra.
    Į dubenį su miltais sudėkite viščiukų sparnelius bei blauzdeles ir apvoliojus sudėkite į paruoštą kepimo skardą.
    Apšlakstykite vištieną aliejumi ir kepkite apie 45 min.
    Kol višta kepa, viename dubenyje sumaišykite aštrų padažą, sviestą, žuvies padažą, susmulkintą kalendrą, česnaką, baziliką bei 3 šaukštus alyvuogių aliejaus.
    Gautą padažą paskaninkite košerine druska.
    Iškeptą vištieną sumaišykite su pasigamintu padažu ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Aldona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų