Įkaitinkite orkaitę iki 250 laipsnių temperatūros. Kepimo skardą išklokite kepimo folija ir patepkite aliejumi. Viename dubenyje sumaišykite miltus su druska ir džiovinta kalendra. Į dubenį su miltais sudėkite viščiukų sparnelius bei blauzdeles ir apvoliojus sudėkite į paruoštą kepimo skardą. Apšlakstykite vištieną aliejumi ir kepkite apie 45 min. Kol višta kepa, viename dubenyje sumaišykite aštrų padažą, sviestą, žuvies padažą, susmulkintą kalendrą, česnaką, baziliką bei 3 šaukštus alyvuogių aliejaus. Gautą padažą paskaninkite košerine druska. Iškeptą vištieną sumaišykite su pasigamintu padažu ir patiekite. Skanaus.
Įkaitinkite orkaitę iki 250 laipsnių temperatūros. Kepimo skardą išklokite kepimo folija ir patepkite aliejumi. Viename dubenyje sumaišykite miltus su druska ir džiovinta kalendra. Į dubenį su miltais sudėkite viščiukų sparnelius bei blauzdeles ir apvoliojus sudėkite į paruoštą kepimo skardą. Apšlakstykite vištieną aliejumi ir kepkite apie 45 min. Kol višta kepa, viename dubenyje sumaišykite aštrų padažą, sviestą, žuvies padažą, susmulkintą kalendrą, česnaką, baziliką bei 3 šaukštus alyvuogių aliejaus. Gautą padažą paskaninkite košerine druska. Iškeptą vištieną sumaišykite su pasigamintu padažu ir patiekite. Skanaus.