REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai paprikų
  • 400 gramų pomidorų pastos
  • 250 gramų ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų dešrelių
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 vienetas čili pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 2 šaukštuose įkaitinto sviesto arba margarino pakepinama smulkiai supjaustytas svogūnas ir česnakas, taip pat plonais žiedeliais supjaustyti ankštiniai pipirai. Sudedami griežinėliais supjaustyti pomidorai. Viskas gerai sumaišoma. Gabaliukais supjaustytos dešrelės apkepinamos likusiame svieste ir sumaišoma su paruoštu pomidorų svogūnų padažu. Sudedami prieskoniai. Į puodą sukrečiama išvirta biri ryžių košė, ji apipilama šiuo padažu ir 15 min. orkaitėje kepama.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų