Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 50 mililitrų medaus (skystas)
- 500 gramų kiaulienos šonkaulių
- 50 mililitrų baltojo vyno (sausas)
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 50 mililitrų vandens
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite medų su vynu, sojos padažu ir vandeniu. Į skystą masę suberkite susmulkintą česnaką, druską ir pipirus.
Paruoštu marinatu apipilkite šonkauliukus. Marinuokite apie 12-16 valandų.
Kepkite orkaitėje arba lauke - ant žarijų.
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 50 mililitrų medaus (skystas)
- 500 gramų kiaulienos šonkaulių
- 50 mililitrų baltojo vyno (sausas)
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 50 mililitrų vandens
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite medų su vynu, sojos padažu ir vandeniu. Į skystą masę suberkite susmulkintą česnaką, druską ir pipirus.
Paruoštu marinatu apipilkite šonkauliukus. Marinuokite apie 12-16 valandų.
Kepkite orkaitėje arba lauke - ant žarijų.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą