REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 50 mililitrų medaus (skystas)
  • 500 gramų kiaulienos šonkaulių
  • 50 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 50 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite medų su vynu, sojos padažu ir vandeniu. Į skystą masę suberkite susmulkintą česnaką, druską ir pipirus.
    Paruoštu marinatu apipilkite šonkauliukus. Marinuokite apie 12-16 valandų.
    Kepkite orkaitėje arba lauke - ant žarijų.

Autorius: Šarūnė

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 50 mililitrų medaus (skystas)
  • 500 gramų kiaulienos šonkaulių
  • 50 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 50 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite medų su vynu, sojos padažu ir vandeniu. Į skystą masę suberkite susmulkintą česnaką, druską ir pipirus.
    Paruoštu marinatu apipilkite šonkauliukus. Marinuokite apie 12-16 valandų.
    Kepkite orkaitėje arba lauke - ant žarijų.

Autorius: Šarūnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų