Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių (šviežios)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 2 vienetai svogūnų (gali būti svogūnų laiškai)
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus (galima naudoti ir sviestą)
- 200 gramų grietinės
- 500 gramų grybų (įvairūs, virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Virtus grybus dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepame apie 5-10 min. Supjaustytus svogūnus taip pat dedame į keptuvę. Pagal skonį dedame druskos ir pipirų. Prieš baigiant kepti įdedame grietinės, dar kelias minutes pakepame. Išvirtas bulves apibarstome krapais. Pomidorą papjaustome šalia grybų.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių (šviežios)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 2 vienetai svogūnų (gali būti svogūnų laiškai)
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus (galima naudoti ir sviestą)
- 200 gramų grietinės
- 500 gramų grybų (įvairūs, virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Virtus grybus dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepame apie 5-10 min. Supjaustytus svogūnus taip pat dedame į keptuvę. Pagal skonį dedame druskos ir pipirų. Prieš baigiant kepti įdedame grietinės, dar kelias minutes pakepame. Išvirtas bulves apibarstome krapais. Pomidorą papjaustome šalia grybų.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą