3 valgomieji šaukštai aliejaus (galima naudoti ir sviestą)
200 gramų grietinės
500 gramų grybų (įvairūs, virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virtus grybus dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepame apie 5-10 min. Supjaustytus svogūnus taip pat dedame į keptuvę. Pagal skonį dedame druskos ir pipirų. Prieš baigiant kepti įdedame grietinės, dar kelias minutes pakepame. Išvirtas bulves apibarstome krapais. Pomidorą papjaustome šalia grybų.
Autorius: Ingrida
INGREDIENTAI:
3 vienetai bulvių (šviežios)
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų
1 vienetas pomidorų pastos
2 vienetai svogūnų (gali būti svogūnų laiškai)
šiek tiek druskos
3 valgomieji šaukštai aliejaus (galima naudoti ir sviestą)
200 gramų grietinės
500 gramų grybų (įvairūs, virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virtus grybus dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepame apie 5-10 min. Supjaustytus svogūnus taip pat dedame į keptuvę. Pagal skonį dedame druskos ir pipirų. Prieš baigiant kepti įdedame grietinės, dar kelias minutes pakepame. Išvirtas bulves apibarstome krapais. Pomidorą papjaustome šalia grybų.