• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių (šviežios)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 2 vienetai svogūnų (gali būti svogūnų laiškai)
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus (galima naudoti ir sviestą)
  • 200 gramų grietinės
  • 500 gramų grybų (įvairūs, virti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Virtus grybus dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepame apie 5-10 min. Supjaustytus svogūnus taip pat dedame į keptuvę. Pagal skonį dedame druskos ir pipirų. Prieš baigiant kepti įdedame grietinės, dar kelias minutes pakepame. Išvirtas bulves apibarstome krapais. Pomidorą papjaustome šalia grybų.

Autorius: Ingrida

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių (šviežios)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 2 vienetai svogūnų (gali būti svogūnų laiškai)
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus (galima naudoti ir sviestą)
  • 200 gramų grietinės
  • 500 gramų grybų (įvairūs, virti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Virtus grybus dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepame apie 5-10 min. Supjaustytus svogūnus taip pat dedame į keptuvę. Pagal skonį dedame druskos ir pipirų. Prieš baigiant kepti įdedame grietinės, dar kelias minutes pakepame. Išvirtas bulves apibarstome krapais. Pomidorą papjaustome šalia grybų.

Autorius: Ingrida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų