INGREDIENTAI:
  -   6 vienetai   bulvių 
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų 
  -   1 vienetas   svogūnų 
  -   2 valgomieji šaukštai   kvietinių miltų 
  -   50 gramų   dešros (Biovela) 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   šiek tiek   aliejaus 
  
   Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Bulves nulupkite, nuplaukite ir susitarkuokite.
 Svogūną nulupkite bei susmulkinkite ir dėkite į tarkius.
 Taip pat įmuškite kiaušinį, smulkintą dešrą, įberkite druskos, pipirų ir masę gerai išmaišykite.
 Tada suberkite miltus ir vėl išmaišykite.
 Kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi iš abiejų pusių.
 Bulviniai blynai patiekiami karšti. Pagardinkite grietine.   
    Autorius: Rasa 
     REKLAMA