INGREDIENTAI:
- 6 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 50 gramų dešros (Biovela)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nulupkite, nuplaukite ir susitarkuokite.
Svogūną nulupkite bei susmulkinkite ir dėkite į tarkius.
Taip pat įmuškite kiaušinį, smulkintą dešrą, įberkite druskos, pipirų ir masę gerai išmaišykite.
Tada suberkite miltus ir vėl išmaišykite.
Kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi iš abiejų pusių.
Bulviniai blynai patiekiami karšti. Pagardinkite grietine.
Autorius: Rasa
REKLAMA