• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 televizijos laidos „Maisto kelias“ vedėjai Jurijus Smoriginas, Darius Petkevičius ir Dominykas Kupčinskas šį šeštadienį aplankė ežerais garsėjančius Molėtus. Įkvėpti šio miesto įspūdingų vandens telkinių vedėjai žiūrovams paruošė skonių kupiną takų su jautiena ir krevetėmis receptą. Išbandykite jį su šeima jau šį savaitgalį!

TV3 televizijos laidos „Maisto kelias“ vedėjai Jurijus Smoriginas, Darius Petkevičius ir Dominykas Kupčinskas šį šeštadienį aplankė ežerais garsėjančius Molėtus. Įkvėpti šio miesto įspūdingų vandens telkinių vedėjai žiūrovams paruošė skonių kupiną takų su jautiena ir krevetėmis receptą. Išbandykite jį su šeima jau šį savaitgalį!

REKLAMA

30-metį mininčios žiūrimiausios televizijos TV3 žiūrovus ir vėl džiugina kelionių po Lietuvą projektas „Maisto kelias“.

Kiekvieną šeštadienį laidos žiūrovai galės stebėti, kokiuose regionuose svečiuojasi laidos vedėjai bei sužinoti netikėtus maisto receptus.

„Maisto kelias“

Šį sezoną po Lietuvą keliauja ir neatrastų vietų bei skonių ieško žinomi trijų skirtingų kartų atstovai – baleto šokėjas ir choreografas Jurijus Smoriginas (67), aktorius ir renginių vedėjas Darius Petkevičius (49) bei profesionalus virtuvės šefas Dominykas Kupčinskas (27).

REKLAMA
REKLAMA

Kiekvienos laidos pabaigoje, padedamas kitų dviejų vedėjų, profesionalus virtuvės šefas D. Kupčinskas, įkvėptas tam tikro miesto ar regiono, sukurs aplankytą miestą atitinkantį patiekalą.

REKLAMA

Tad, kviečiame susipažinti su tuo, ką laidos vedėjai žiūrovams paruošė šįkart apsilankę Molėtuose!

Takai su jautiena ir krevetėmis

Porcijų kiekis: 2-3 porcijos

Ingredientai: „Mėsos brolių“ pomentės steikas 250 g; krevetės 200 g; svogūnas 1 vnt.; ananasas 1 vnt.; mangas 1 vnt.; kukurūzai 150 g; takų tortilijos 6 vnt.; žaliosios citrinos sultys; kalendra; druska; pipirai.

Gamyba: išspaudžiame žaliosios citrinos sultis, apšlakstome jomis mėsą ir paliekame trumpai pasimarinuoti.

Tuomet supjaustome ananasą skiltelėmis ir pakepame ant kepsninės. Tada smulkiai supjaustome kalendrą, svogūną ir mangą. Viską sumaišome, pagardiname druska ir pipirais.

Ant kepsninės kelias minutes kepame pomentės steiką, po to jį supjaustome. Galiausiai apkepame krevetes ir viską dedame į takų tortilijas. Skanaus!

„Maisto kelias“ – kiekvieną šeštadienį, 9.30 val., tik per TV3! 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų