REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Atvėsus orams, gaminu jau kitokius patiekalus. Šiandien pasigaminau daržovių mišrainę, kurią seniai gaminau ir net savotiškai pasiilgau. Tiesa, aš ją vadinu daržovių mišraine, nes čia karaliauja tik daržovės. Žinoma, vieni į šią mišrainę deda dešrą, virtus kiaušinius ir tai jau vėl kitokia balta ar lietuviška mišrainė. Bet daržovių mišrainės variantas man priimtinesnis, nes ją gali patiekti su dešra, kotletais ar kitokia mėsa ir net žuvimi, bet čia jau mano nuomonė“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Atvėsus orams, gaminu jau kitokius patiekalus. Šiandien pasigaminau daržovių mišrainę, kurią seniai gaminau ir net savotiškai pasiilgau. Tiesa, aš ją vadinu daržovių mišraine, nes čia karaliauja tik daržovės. Žinoma, vieni į šią mišrainę deda dešrą, virtus kiaušinius ir tai jau vėl kitokia balta ar lietuviška mišrainė. Bet daržovių mišrainės variantas man priimtinesnis, nes ją gali patiekti su dešra, kotletais ar kitokia mėsa ir net žuvimi, bet čia jau mano nuomonė“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Daržovių mišrainei pagaminti reikės: 8–10 vnt. bulvių ( virtų su lupenomis ), 3–4 morkų, 3–4 šviežių arba raugintų ( marinuotų ) agurkų, svogūno (apkepto ant lydyto sviesto), konservuotų žirnelių (indelio), paprikos/ morkų / petražolių prieskonių (šiuos prieskonius gaminu pati), pipirų ir druskos, majonezo.

Daržovių mišrainės receptas

Virtas bulves ir morkas nulupau ir supjausčiau nedideliais gabaliukais. Agurkus, supjaujausčiau ir sudėjau į dubenį prie bulvių ir morkų. Ten pat sudėjau konservuotus žirnelius, kepintus svogūnus ( galite jų ir nedėti ), pagardinau prieskoniais, majonezu ir išmaišiau.

Kokia naujovė....baltos mišrainės receptas pateikiamas kaip negirdėtas nematytas...gal Nobelio premiją reikia duoti autoriui ir žurnalistui už naujai atrasta receptą???
Paprasta balta mišrainė. nieko nauja ir ypatinga.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų