Išdavė skaniausios daržovių mišrainės receptą: tinka prie absoliučiai visko

„Atvėsus orams, gaminu jau kitokius patiekalus. Šiandien pasigaminau daržovių mišrainę, kurią seniai gaminau ir net savotiškai pasiilgau. Tiesa, aš ją vadinu daržovių mišraine, nes čia karaliauja tik daržovės. Žinoma, vieni į šią mišrainę deda dešrą, virtus kiaušinius ir tai jau vėl kitokia balta ar lietuviška mišrainė. Bet daržovių mišrainės variantas man priimtinesnis, nes ją gali patiekti su dešra, kotletais ar kitokia mėsa ir net žuvimi, bet čia jau mano nuomonė“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Daržovių mišrainei pagaminti reikės: 8–10 vnt. bulvių ( virtų su lupenomis ), 3–4 morkų, 3–4 šviežių arba raugintų ( marinuotų ) agurkų, svogūno (apkepto ant lydyto sviesto), konservuotų žirnelių (indelio), paprikos/ morkų / petražolių prieskonių (šiuos prieskonius gaminu pati), pipirų ir druskos, majonezo.

Daržovių mišrainės receptas

Virtas bulves ir morkas nulupau ir supjausčiau nedideliais gabaliukais. Agurkus, supjaujausčiau ir sudėjau į dubenį prie bulvių ir morkų. Ten pat sudėjau konservuotus žirnelius, kepintus svogūnus ( galite jų ir nedėti ), pagardinau prieskoniais, majonezu ir išmaišiau.


Rašyti komentarą...
K
KAUNIETĖ
2021-08-29 08:02:14
Pranešti apie netinkamą komentarą
NU IR NAUJIENA KIEKVIENAS ŽINO ŠITĄ RECEPTĄ,VIETOJ SVOGŪNO GALIMO PORĄ ,DETI VIETOJ ŽIRNELIU KUKURUZUS ,DAR DAR PAPRASTA AGURKA VARIACIJŲ DAUG TIK KĄ NORS NAUJO PARASYKIT
Atsakyti
0

R
Ragautoja
2021-08-27 16:36:50
Pranešti apie netinkamą komentarą
Skani gera lietuviška mišrainė, dar nebuvo tokio, kad atsispirtų nors šaukštą mišrainės nesmuvalgęs.
Atsakyti
0

R
Ragautoja
2021-08-27 16:38:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
Skani gera lietuviška mišrainė, dar nebuvo tokio, kad atsispirtų nors šaukštą mišrainės nesuvalgęs.
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (11)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų