• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šiandien gaminau šaltibarščius mūsų šeimoje labiausiai pamėgtus ir mėgiamus – su jogurtu ir raugintais agurkėliais. Jei dar nemėginote pasigaminti šaltibarščių su jogurtu ir raugintais agurkėliais, nuoširdžiai rekomenduoju“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Šiandien gaminau šaltibarščius mūsų šeimoje labiausiai pamėgtus ir mėgiamus – su jogurtu ir raugintais agurkėliais. Jei dar nemėginote pasigaminti šaltibarščių su jogurtu ir raugintais agurkėliais, nuoširdžiai rekomenduoju“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 1 l kefyro; 300 ml natūralaus jogurto; 2-3 virtų burokėlių; 2 raugintų agurkėlių; svogūnų laiškų; krapų; druskos.

Papildomai reikės: kietai virtų kiaušinių ir virtų bulvių.

Šaltibarščių su jogurtu ir raugintais agurkėliais receptas

Agurkus supjausčiau nedideliais kubeliais (galite sutarkuoti burokine trintuve). Svogūnų laiškus, krapus supjausčiau.

Į dubenį sudėjau tarkuotus burokėlius, agurkus, svogūnus, krapus, supyliau kefyrą ir jogurtą. Šaltibarščius pagardinau druska ir išmaišiau.

Patiekiau su šviežiomis bulvytėmis, su lupena ir kietai virtu kiaušiniu. Apsivalgymas ir ne kitaip.

Gal pradėk ir tu valgyti su kiaušiniu,nes ne tik piktai kriuksi,bet ir zviegi:)))
isejo is krasto. Marmalyne ir neaiskus skystalas. Tikrai ne tradiciniai saltibarsciai. Tokiu nevalgyciau. Tad fantazuokite ir toliau.
Būtinai kiaušinis ir kietas agurkelis, tai čia visas"stebuklingų"šaltibarščių paslaptis
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų