Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Svogūnai ir šašlykai man yra neatsiejami ir papildo vienas kitą. Svogūnus ruošiu dvejais būdais. Marinuoju pačius svogūnus ir ruošiu svogūnų laiškus su pomidorų padažu“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

Svogūnai ir šašlykai man yra neatsiejami ir papildo vienas kitą. Svogūnus ruošiu dvejais būdais. Marinuoju pačius svogūnus ir ruošiu svogūnų laiškus su pomidorų padažu“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Svogūnų laiškams su pomidorų padažu reikės: Ryšulėlis svogūnų laiškų; 5 v. š. pomidorų padažo.

Svogūnų laiškus nuplauname, supjaustome žiedais. Sumaišome su pomidorų padažu.

Marinuoti svogūnai: 3 svogūnai; 1 a. š. cukraus; 3 v. š. obuolių acto; Žiupsnis druskos; Žiupsnis juodųjų pipirų.

Svogūnus nulupame ir supjaustome pusžiedžiais. Pabarstome cukrumi, druska, pipirais, apšlakstome obuolių actu. Viską gerai išmaišome. Štai ir svogūnų pagardai paruošti. Kepam šašlykus?

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų