Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Karštai vasaros dienai šaltibarščiai su kefyru ir grietine. Geresnio, gaivesnio, gardesnio patiekalo karštai vasaros dienai nežinau. Aš čia apie šaltibarščius. O svarbiausiai, kad dar ir pagaminami labai greitai. Dažniausiai šaltibarščius gaminu su kefyru ir jogurtu, bet šiandien jo neturėjau, tai naudojau grietinę. Patikėkit, gavosi tobuli!”, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Karštai vasaros dienai šaltibarščiai su kefyru ir grietine. Geresnio, gaivesnio, gardesnio patiekalo karštai vasaros dienai nežinau. Aš čia apie šaltibarščius. O svarbiausiai, kad dar ir pagaminami labai greitai. Dažniausiai šaltibarščius gaminu su kefyru ir jogurtu, bet šiandien jo neturėjau, tai naudojau grietinę. Patikėkit, gavosi tobuli!”, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 2 l kefyro, 400 ml. grietinės (naudojau 18 %), 0,5 kg. virtų burokėlių (tarkuotų), 2 agurkų, svogūno laiškų, krapų, šviežiai maltų juodų pipirų (pagal skonį), druskos (pagal skonį). Papildomai reikės kietai virtų kiaušinių ir bulvyčių.

Šaltibarščių receptas

Į dubenį sudėjau virtus tarkuotus burokėlius, plaustytus agurkus,  svogūno laiškus ir krapus. Supyliau kefyrą, grietinę, pagardinau druska ir išmaišiau ( vyras dar gardina šviežiai maltais juodais pipirais ). Skanaus!

...visi taip daro, kur tas ingredientas,...?
Oho, tai bent naujiena, tai bent slaptas ingredientas !? Nebejuokinkit !
Tai kas čia naujo ??? Kas tas "slaptas"... kvailiau negalima parašyti...atsipagiriokit.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų