4 porcijoms:
500 g vištienos krūtinėlės; 8 vidutinio dydžio bulvių; 1 svogūno; 2-3 skiltelių česnako; 1 a.š. maltos raudonosios paprikos; 200 g šviežių pievagrybių; 100 g šviežių špinatų; 100 g vyšninių pomidorų; 100 g grietinėlės arba 2-3 v.š. grietinės; druskos, maltų juodųjų pipirų; karšto vandens.
Gaminimas:
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite stambesniais kubeliais pjaustytas nuskustas bulves, kubeliais - svogūną. Kepkite ant šiek tiek stipresnės ugnies, kol viskas gražiai apskrus.
Tuomet sudėkite vištienos gabalėlius ir kepkite dar apie 5-7 min.
Galiausiai dedame per pusę perpjautus vyšninius pomidorus, griežinėliais pjaustytus pievagrybius, įspauskite česnakus, maltą papriką, viską pagardiname druska, maltais juodaisiais pipirais, gerai išmaišome ir pakepame 2-3 min.
Keptuvės turinį sudedame į gilesnį troškinimo indą, įpilame karšto vandens, kad ne pilnai iki pusės apsemtų, supilame grietinėlę ar grietinę, permaišome ir troškiname 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-30 min.
Galiausiai sudedame špinatus, išmaišome ir iš karto patiekiame.
Šaltinis: Oditėlės blogas