Skani ir soti mišrainė pagal Ingridą: puikus variantas net ir pietums

„Negaliu pasakyti, kad esu labai didelė mišrainių su majonezu gerbėja, bet kartais tikrai ruošiu šeimai ir tokias. Ne kasdien, o pro retą manau tikrai nėra didelio nusikaltimo. Man ši mišrainė ypatingai skani ir soti. Puikus variantas net gi pietums“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

Mišrainės ingredientai: 1 virtas kiaulės liežuvis; 1 morka; 1 svogūnas; 1 v. š. pomidorų padažo; Šlakelis aliejaus; 4–6 v. š. konservuotų žirnelių; 4 marinuoti agurkai; Žiupsnis druskos; Žiupsnis juodųjų pipirų; Majonezo pagal poreikį.

Daržoves nulupame. Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame daržoves ir pakepiname, kol jos suminkštės. Įdedame pomidorų padažo, pagardiname druska ir pipirais.

Išmaišome, nukeliame nuo ugnies ir leidžiame atvėsti. Agurkus supjaustome šiaudeliais. Kartu su žirneliais leidžiame skysčiui nusivarvėti. Liežuvį taip pat supjaustome šiaudeliais. Maišome mišrainę su majonezu ir ragaujame.

 


Rašyti komentarą...
M
Musė
2021-02-01 14:56:16
Pranešti apie netinkamą komentarą
Jovalas...
Atsakyti
-2

Z
Ziogas
2021-02-02 11:24:16
Pranešti apie netinkamą komentarą
slykstu , fui
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (2)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų