REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Oro gruzdintuvės per pastaruosius dvejus metus labai išpopuliarėjo, nes šie prietaisai yra pigesnė ir sveikesnė alternatyva standartinei orkaitei.Tačiau, kaip rašo „Irish Mirror“, ekspertai nerekomenduoja naudoti gruzdintuvę tam tikriems maisto produktams. Neseniai paskelbtame straipsnyje paaiškinta, kodėl neturėtumėte dėti kelių populiarių maisto produktų į gruzdintuvę.

Oro gruzdintuvės per pastaruosius dvejus metus labai išpopuliarėjo, nes šie prietaisai yra pigesnė ir sveikesnė alternatyva standartinei orkaitei.Tačiau, kaip rašo „Irish Mirror“, ekspertai nerekomenduoja naudoti gruzdintuvę tam tikriems maisto produktams. Neseniai paskelbtame straipsnyje paaiškinta, kodėl neturėtumėte dėti kelių populiarių maisto produktų į gruzdintuvę.

REKLAMA

Pasak ekspertų, yra keletas maisto produktų, kurie „netinkami šiam prietaisui ir jūsų valia kreipti ar nekreipti dėmesį į išmanančius žmones“. Štai ekspertų išvados:

Šoninė

Anot „Food Network“ atstovų, gruzdintuvėje paruošite tobulai traškią šoninę, o prietaiso viduje liks siaubinga netvarka. Kadangi oras juda tokiu dideliu greičiu, jis taip pat išpučia šoninės riebalus po visą gruzdintuvės vidų, todėl to daryti galbūt ir neverta.

Vištų sparneliai

Rašytojas Terrences Doyle teigia nusivylęs gruzdintuve gamindamas vištienos sparnelius ‒ jie sudžiūvo ir oda suskilinėjo. Beje, galite rasti daugybę receptų kaip kepti vištienos sparnelius.

REKLAMA
REKLAMA

Mėsainiai

„Business Insider“ praneša, kad mėsainio viduje esantis įdaras gruzdintuvėje puikiai iškepa, tačiau išorė neturės laiko paruduoti. Todėl, norint pasiekti geriausių rezultatų, geriau naudoti orkaitę arba keptuvę, rašo express.co.uk.

Daržovės

Žalių daržovių ruošimą gruzdintuvėje daugelis kritikų pavadino katastrofa, taigi, jei to nebandėte, geriau to ir nedarykite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų