Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Pagaminau baltą mišrainę, bet ne tradicinę su dešra, o su silke. Mums ji labai patiko, todėl nusprendžiau, kad reikia šiuo receptu pasidalinti ir su jumis. Šią mišrainę gaminsiu dabar daug dažniau ir ne tik šventėms“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Pagaminau baltą mišrainę, bet ne tradicinę su dešra, o su silke. Mums ji labai patiko, todėl nusprendžiau, kad reikia šiuo receptu pasidalinti ir su jumis. Šią mišrainę gaminsiu dabar daug dažniau ir ne tik šventėms“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 3–4 virtų bulvių, 1–2 virtų morkų,1–2 raugintų agurkų, 200 gr silkių filė, 2–3 kiaušinių (kietai virtų), svogūno laiškų, majonezo, pipirų ir druskos pagal skonį. 

Bulves, morkas, agurkus, kiaušinių baltymus ir trynius sutarkavau smulkia burokine trintuve. Beliko į lėkštę sudėti sluoksniais paruoštus produktus. Į lėkštę sudėjau gabaliukais pjaustytą silkės filė, ant viršaus bulvių sluoksnį, pagardinau druska ir pipirais. Uždėjau majonezo. Sekantys sluoksniai bus: morkų, kiaušinių trynių, vėl majonezo, kiaušinių baltymų ir raugintų agurkų.

Viską pagardinau majonezu. Papuošimui ant viršaus sudėjau morkas, kiaušinius ir raugintus agurkus. Šonuose sudėjau smulkintus svogūnų laiškus. Mišrainė paruošta.

P.S. Sluoksniuoti galite pagal save.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų