Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kaip leidžiate vakarus? Ar tik man jie tokie ilgi? Ir kaip taisyklė vakarais daugiausia norisi valgyti, o jums taip nėra? Žodžiu, nusprendžiau prikepti lietinių. Šįsyk jie varškinės tešlos. Nors ir varškinės tešlos lietiniai, bet gavosi visai nestori ir labai gardūs“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Kaip leidžiate vakarus? Ar tik man jie tokie ilgi? Ir kaip taisyklė vakarais daugiausia norisi valgyti, o jums taip nėra? Žodžiu, nusprendžiau prikepti lietinių. Šįsyk jie varškinės tešlos. Nors ir varškinės tešlos lietiniai, bet gavosi visai nestori ir labai gardūs“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 180 gr varškės, 1 kiaušinio, 250 miltų, 600 gr pieno, ~1 v.š. cukraus (pagal skonį), žiupsnelio druskos, aliejaus kepimui.

Varškę, kiaušinį, cukrų sutryniau blenderiu. Po truputį supyliau pieną ir galiausiai įmaišiau miltus. Pagardinau žiupsneliu druskos, masė gaunasi kiek tirštoka, bet taip ir turi būti. 

Lietinius kepiau lietinių keptuvėje 24 cm., ją sutepdama aliejumi. P.s. iš recepte nurodyto kiekio gavosi 14 lietinių. Skanaus!

 

Debile portalai, baik naudot tuos netinkamus žodžius “atskleidė, išdavė”… nejaugi jūs nesuvokiate šitų žodžių prasmės ir vartojimo tinkamumo?..
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų